DARUIND VEI DOBANDI

10342945_793554034040727_1943735241106654974_n

Anul acesta, Biserica”Soborul Sfintilor 12 Apostoli” din Baia Mare a gazduit din bunavointa parintelui Balan, expozitia de icoane pe sticla devenita deja traditie. Icoanele au fost pictate de un grup de elevi ai Scolii Gimnaziale Dumbravita, Structura Rus, ai Scolii Gimnaziale „Gheorghe Lupan”,  Grosi precum si ai Scolii Gimnaziale Culciu Mare, Satu-Mare. Elevii au fost indrumati in realizarea icoanelor de doamna prof. David Ghit-Nadia, iar proiectul a fost de asemenea sustinut de Biserica „Sf. Imp. Constantin si Elena” din Rus prin bunavointa parintelui Tarta Vasile, respectiv de Biserica „Sf. Arh. Mihail si Gavril” din Grosi prin parintele Pop Claudiu.

Vernisajul expozitiei a avut loc pe data de 11 Decembrie la ora 18:00. In buna traditie crestina, elevii scolii indrumati de doamna prof. Daraban Ileana au sustinut un miniconcert de colinde, iar parintele Balan s-a dovedit a fi o gazda generoasa.

Fondurile stranse din vanzarea icoanelor au fost folosite pentru a „darui”, asa cum se cuvine in preajma Sfintelor sarbatori.

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

Publicat de prof. Sajerli Alina

Niciun răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *