Festivitate de deschidere a anului scolar 2014-2015

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2014-2015  s-a desfasurat in data de 15 septembrie, la ora 10 la Scoala Rus .

This slideshow requires JavaScript.

In deschidere, parintele Tarta Vasile  a oficiat o slujba de binecuvantare, dorindu-le elevilor sa fie precum „semintele cele bune ce cad pe pamant roditor”.

In continuare, a luat cuvantul doamna director Tomsa Magdalena  care a punctat importanta colaborarii stranse intre toti factorii implicati in procesul educational pentru o reala reusita. Dansa a tinut sa multumeasca doamnei prof. Bonat Paula, pentru dedicatia de care a dat dovada in calitate de profesor coordonator al structurii Rus din ultimii 3 ani scolari, si a dorit mult succes si putere de munca noului profesor coordonator, prof. Cadar Claudia, dar si tuturor dascalilor si elevilor. La final, doamna director a transmis mesajul doamnei Inspector scolar general , prof. Ana Lucretia Maria MOLDOVAN.

Asa cum ne-au obisnuit in fiecare an, ne-au onorat cu prezenta si alti invitati deosebiti, domnul primar Ciceu Felician , domnul director UAC Iulian Gheorghe, care la randul lor s-au adresat celor prezenti, subliniand faptul ca vor sprijini initiativele scolii, asa cum au raspuns de fiecare data solicitarilor. Domnul director Iulian Gheorghe a punctat importanta existentei unui tel catre care sa tinda elevii, pentru a imprima eforturilor lor o directie clara.

In continuare, noul profesor coordonator a luat cuvantul multumind pentru votul de incredere. Doamna Cadar a prezentat publicului noii dascali diriginti si le-a urat tuturor succes in noul an scolar. Spre finalul festivitatii, parintele Tarta a inmanat niste diplome de onoare stimatilor invitati, iar doamna educatoare David Ghit Nadia le-a oferit cadou cate o icoana domnului primar Ciceu si domnului director Iulian in semn de multumire pentru tot sprijinul financiar acordat in activitatile extrascolare si nu numai. Icoanele sunt operele elevilor scolii Rus, indrumati de doamna David Nadia.

La finalul festivitatii domnul sef al politiei Dumbravita, Pop Dan a adresat cateva cuvinte elevilor scolii laudand comportamentul lor civilizat.

Le uram mult succes elevilor si dascalilor in activitea lor educativa in noul an scolar.

Prof. Alina Sajerli

Niciun răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *