TABĂRA DE MATEMATICĂ

Către Conducerea Şcolii / Liceului

  

         Pentru a răspunde interesului elevilor şi părinţilor în pregătirea la matematică Societatea de Ştiinţe Matematice din România, Filiala Maramureş va organiza cea de-a XVI-a ediţie a Taberei Judeţene de Matematică. Tabăra nu are caracter de obligativitate. Profesorii / învățătorii vor populariza tabăra fără a-i obliga și fără a stimula elevii prin note.

La ediţia din acest an vom pune accent pe pregătirea pentru concursuri şi pentru olimpiada de matematică dar şi pe prezentarea unor teme care să ducă la obţinerea unor rezultate bune la evaluarea de la clasa a IV-a, aVI-a, la examenul de bacalaureat şi la Evaluarea Naţională de la clasa a VIII-a.

Tabăra de matematică se va desfăşura în perioada 01. 02. 2014 – 05. 02. 2014 şi va cuprinde câte două şedinţe în primele patru zile urmând ca în 05. 02. 2014 să se ţină testul final şi festivitatea de premiere.

Locurile de desfăşurare a taberei vor fi următoarele:

–         Şcoala Gimazială „George Coşbuc” Baia Mare pentru clasele IV – VII, director de tabără Ienuţaş Vasile.

–         Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” Baia Mare pentru clasele VIII – XII, director de tabără Muşuroia Nicolae.

 

Pentru a acoperi cheltuielile de organizare şi premiere fiecare elev va dona în contul Filialei Maramureş a SSMR suma de 50 lei. Sumele vor fi depuse pe clasă / şcoală sau individual de un reprezentant al elevilor sau părinţilor la directorii de tabără până în data de 29 ianuarie 2014 urmând ca chitanţa eliberată să fie colectivă pe clasă / şcoală. După plata cheltuielilor de organizare, conform contractului de parteneriat suma rămasă va fi destinată premierii elevilor.

 

Elevii din clasa a VIII-a şi cei din clasa a XII-a trebuie să stipuleze în tabelele înaintate dacă doresc să facă pregătire pentru Evaluare Naţională sau pentru Bacalaureat precum şi tipul de examen de bacalaureat.

Tabelele cu elevii participanţi la tabăra de matematică vor fi depuse la şcolile organizatoare până în data de 29 ianuarie 2014.

Nr, crt. Numele şi prenumele Clasa Şcoala Tipul de pregătire

Olimpiada/EN/Bac

Tipul examenului

de bac. M1, M2, M3…

 

Observaţii

             

Profesorii/ învățătorii care doresc să participe la tabără se vor înscrie la directorii de tabără. SSMR va încheia contracte cu profesorii/ învățătorii participanți la tabără.

Conducerea fiecărei şcoli care are elevi participanţi la tabără va desemna un cadru didactic însoţitor pentru elevii din tabără.

Dacă există un număr mare de elevi din alte localităţi care doresc să facă pregătiri pentru olimpiadă şi concursuri, se poate organiza tabără de matematică după aceleaşi principii sub egida Filialei Maramureş a SSMR.

 

Preşedinte Filiala Maramureş a SSMR

Profesor universitar doctor Vasile Berinde

 

Niciun răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *